Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/vakslji/public_html/warehouse369.com/neatbit/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
Flash animacije i sajtovi : NeatBit

NeatBit web dizajn i programiranje

Treba vam web dizajn

Dobrodošli na NeatBit stranice. Mi smo mala agencija iz Beograda specijalizovana za web dizajn i razvoj online aplikacija po poslednjim W3C standardima. Naši sajtovi su lepi, korisni i vrlo uredno kodirani. Veliku pažnju posvećujemo web dizajnu i uvek smo orijentisani ka modernim web rešenjima i WEB 2.0 trendovima te ih maksimalno primenjujemo na svakom projektu. Zato visok SEO (search engine optimization) kvalitet i dopadljiv dizajn dolaze kao standard bez obzira da li je u pitanju mala web prezentacija ili glomazna online aplikacija. Ukoliko imate važnu poruku svetu, ukažite nam poverenje i mi ćemo je preneti svima, kvalitetno i profesionalno.

Flash animacije i sajtovi

U vreme razvoja savremenih komunikacija Flash sajtovi i animacije dobijaju na svojoj aktuelnosti. Njihova nepobitna prednost je to što utiče na više čula korisnika: pokretnom slikom, zvukom, brzom i zanimljivom interakcijom sa auditorijumom, pažnju duže i lakše izaziva nego statični mediji, te jasnije i upečatljivije prenosi informaciju. Flash sajtovi i animacije važe za moderan i moćan način izražavanja i mi se u Neat Bit-u prema takvim prezentacijama odnosimo sa velikim entuzijazmom.

prosledite nam vaš dizajn u nekom od popularnih formata i mi ćemo ga kodirati u validnu xHTML stranicu