Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/vakslji/public_html/warehouse369.com/neatbit/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
Optimizacija za pretraživače : NeatBit

NeatBit web dizajn i programiranje

Treba vam web dizajn

Dobrodošli na NeatBit stranice. Mi smo mala agencija iz Beograda specijalizovana za web dizajn i razvoj online aplikacija po poslednjim W3C standardima. Naši sajtovi su lepi, korisni i vrlo uredno kodirani. Veliku pažnju posvećujemo web dizajnu i uvek smo orijentisani ka modernim web rešenjima i WEB 2.0 trendovima te ih maksimalno primenjujemo na svakom projektu. Zato visok SEO (search engine optimization) kvalitet i dopadljiv dizajn dolaze kao standard bez obzira da li je u pitanju mala web prezentacija ili glomazna online aplikacija. Ukoliko imate važnu poruku svetu, ukažite nam poverenje i mi ćemo je preneti svima, kvalitetno i profesionalno.

Optimizacija za pretraživače

Danas se do informacija na webu gotovo uvek dolazi putem internet pretraživača. Dnevno se postavi stotine miliona upita ovim servisima. Kako da stranice vašeg sajta bude bolje rangirane od drugih u rezultatima tih pretraga je opsežna tema ali pomenućemo glavna pravila. Dobri rezultati se postižu kavalitetnim sadržajem ali samo onda kad je on dobro organizovan i dokumentovan kako nalažu web standardi i takozvani roboti koji sakupljaju i indeksiraju sadržaj. Ovde se ne sme praviti kompromis, čak i sitniji propusti mogu bitno uticati na vidljivost i efikasnot web sajta. Sa nama ste u sigurnim rukama, svaki kod koji proizvedemo je vrlo uredan i kompatibilan sa svim aktulenim i dolazećim standradima.

prosledite nam vaš dizajn u nekom od popularnih formata i mi ćemo ga kodirati u validnu xHTML stranicu