Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/vakslji/public_html/warehouse369.com/neatbit/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
CMS Sistemi za upravljanje sadržajem : NeatBit

NeatBit web dizajn i programiranje

Treba vam web dizajn

Dobrodošli na NeatBit stranice. Mi smo mala agencija iz Beograda specijalizovana za web dizajn i razvoj online aplikacija po poslednjim W3C standardima. Naši sajtovi su lepi, korisni i vrlo uredno kodirani. Veliku pažnju posvećujemo web dizajnu i uvek smo orijentisani ka modernim web rešenjima i WEB 2.0 trendovima te ih maksimalno primenjujemo na svakom projektu. Zato visok SEO (search engine optimization) kvalitet i dopadljiv dizajn dolaze kao standard bez obzira da li je u pitanju mala web prezentacija ili glomazna online aplikacija. Ukoliko imate važnu poruku svetu, ukažite nam poverenje i mi ćemo je preneti svima, kvalitetno i profesionalno.

Sistemi za upravljanje sadržajem

CMS, odnosno sistem za upravljanje sadržajem danas je neizostavni deo svake internet prezentacije koja se učestalo ažurira. To je zapravo interfejs koji omogućava jednostavno dodavanje, brisanje i izmene texta, fotografija i fajlova na web sajtu bez ikakvog poznavanja programskih jezika. Bez CMS-a teško je zamisliti online kataloge, blogove, sajtove sa vestima, arhive i sl. Neat Bit vam nudi sve varijante kvalitetnog CMS-a sa vrlo jednostavnim interfejsom na srpskom ili engleskom jeziku bez kompromisa na dizajnu ili kvalitetu generisanog koda.

prosledite nam vaš dizajn u nekom od popularnih formata i mi ćemo ga kodirati u validnu xHTML stranicu