Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/vakslji/public_html/warehouse369.com/neatbit/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
Web aplikacije : NeatBit

NeatBit web dizajn i programiranje

Treba vam web dizajn

Dobrodošli na NeatBit stranice. Mi smo mala agencija iz Beograda specijalizovana za web dizajn i razvoj online aplikacija po poslednjim W3C standardima. Naši sajtovi su lepi, korisni i vrlo uredno kodirani. Veliku pažnju posvećujemo web dizajnu i uvek smo orijentisani ka modernim web rešenjima i WEB 2.0 trendovima te ih maksimalno primenjujemo na svakom projektu. Zato visok SEO (search engine optimization) kvalitet i dopadljiv dizajn dolaze kao standard bez obzira da li je u pitanju mala web prezentacija ili glomazna online aplikacija. Ukoliko imate važnu poruku svetu, ukažite nam poverenje i mi ćemo je preneti svima, kvalitetno i profesionalno.

Web aplikacije

Na internetu možete sresti razne vidove interakcije, komunikacije, razmene informacija i fajlova među korisnicima. Kako se web razvija, pojavljuju se i web sajtovi koji prate te tendencije. Tako danas imamo blogove, pričaonice, kataloge, prodavnice, forume, video i foto galerije…. Međutim, s vremena na vreme pojavi se sveža ideja, nov koncept ili potreba koji nisu rasprostranjeni ili ne postoje. Ukoliko ste baš vi taj inovator, pozivamo vas da nam iznesete vaše ideje i predočite želje koje želite da ostvarite a mi ćemo dati sve od sebe da ih realizujemo. Naši izuetno moćni razvojni alati poput Ruby on Rails ili ASP.NET tehnologije i vaše dovitljive ideje su pravi recept za uspeh.

prosledite nam vaš dizajn u nekom od popularnih formata i mi ćemo ga kodirati u validnu xHTML stranicu