Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/vakslji/public_html/warehouse369.com/neatbit/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
Web dizajn : NeatBit

NeatBit web dizajn i programiranje

Treba vam web dizajn

Dobrodošli na NeatBit stranice. Mi smo mala agencija iz Beograda specijalizovana za web dizajn i razvoj online aplikacija po poslednjim W3C standardima. Naši sajtovi su lepi, korisni i vrlo uredno kodirani. Veliku pažnju posvećujemo web dizajnu i uvek smo orijentisani ka modernim web rešenjima i WEB 2.0 trendovima te ih maksimalno primenjujemo na svakom projektu. Zato visok SEO (search engine optimization) kvalitet i dopadljiv dizajn dolaze kao standard bez obzira da li je u pitanju mala web prezentacija ili glomazna online aplikacija. Ukoliko imate važnu poruku svetu, ukažite nam poverenje i mi ćemo je preneti svima, kvalitetno i profesionalno.

Web dizajn

U svakom obliku vizulene komunikacije informacija se može poslati na bezbroj načina ali da li će ona stići na cilj i saopštiti željenu poruku? Web dizajn se oslanja na veoma moćnu platformu budućnosti i na jedinstven način kombinuje tehničku izvedbu sa estetskom formom. Brojni tehnički aspekti direktno su odgovorni da li će informacija stići do odredišta a njen vizuleni oblik da li će i proizvesti željenu reakciju kada tamo stigne. U Neat Bit-u vešto kombinujemo i neumorno usavršavamo obe discipline. Svu grafiku za naše projekte stvaramo u kući a programski kod pišemo ručno uz maksimalnu pedantnost.

prosledite nam vaš dizajn u nekom od popularnih formata i mi ćemo ga kodirati u validnu xHTML stranicu