Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/vakslji/public_html/warehouse369.com/neatbit/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14
PSD u HTML servis : NeatBit

Vaš dizajn, naš html

Vaš dizajn : naš kod

Ukoliko posedujete dizajnerske veštine i verujete samo vlastitom poimanju estetike, NeatBit vam nudi mogućnost da sami kreirate moderan web sajt kompatibilan sa poslednjim web standardima. Vaša kreacija će uživati sve prednosti koje donose semantički pravilan ‘markup’ i kvalitetan SEO te možete biti sigurni da će sadržaj vašeg sajta biti lako dostupan svima koji ga potraže.

Vaš dizajn možete da nam pošaljete u bilo kom danas popularnom formatu kao što su PSD, AI, EPS i sl. a stranice koje iz njega kreiramo će biti indetinčnog izgleda u svim okolnostima i za svakog posetioca. Bez obzira koji operativni sistem, sa kojim browserom i sa kojom rezolucijom ekrana posetilac prilazi stranici ona će izgledati baš onako kako ste vi to naumili. Popunite formu sa desne strane i mi ćemo vas kontaktirati u vrlo kratkom roku sa svim potrebnim informacijama.

šta tačno dobijate

  • kompletnu web stranicu spremnu za web
  • validan, tableless HTML fajl (xHTML 1.X strict)
  • validan, kompresovan CSS fajl za optimalnu brzinu učitavanja
  • uredno komentovan kod za lake dalje izmene
  • usluge postavljanja na web, prijave na pretraživače…
  • opciono integrisanje stranica u CMS

Cena servisa je 45eur stranica, 25eur svaka dodatna stranica. Integracija stranice u CMS iznosi 40eur. Vreme izrade je do 24h. (često do 8h)

Contact